Hämtar information

Fri sikt för säkerhets skull

En vindruta är betydligt mer än ett skydd mot väder och vind. Den är ditt fönster mot världen och en viktig del av fordonets bärande konstruktion. Oavsett om vindrutan är repig, sprucken, har dåliga torkarblad eller trasiga lampor så påverkar det sikten när du är ute och kör.

Låt en expert ta hand om din Volkswagen 

Nästa gång du behöver byta din vindruta, kontakta din Volkswagen  originalverkstad. Dom använder bara Volkswagen originalvindrutor och Volkswagen originallim som garanterar att bilens säkerhetskonstruktion fungerar.

Läs mer om fördelarna med Originalvindruta från Volkswagen

Snabba reparationer av stenskott

Att reparera ett stenskott i vindrutan handlar främst om en säkerhetsåtgärd. Skydda din vindruta så fort som möjligt när du fått ett stenskott, genom att sätta på ett stenskottsplåster undviker du att smuts och fukt förvärrar skadan och möjligheten att laga rutan istället för att byta ut hela ökar. Du kan åka direkt till en Volkswagen verkstad och reparera eller byta rutan, du behöver inte kontakta Volkswagen Försäkring först.

Självrisk

Vid reparation är självrisken 200 kr. Om du tvingas byta hela ruta är självrisken 1 800 kr. Om det är en företagsbil är självrisken 5 % av prisbasbeloppet.

Volkswagen Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Volkswagen Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB.