Sveriges enda märkesförsäkring för Volkswagen 


Vagnskadegaranti Volkswagen

Vagnskadegaranti för Volkswagen är en treårig garanti som ingår när du köper ny bil hos en Volkswagen-återförsäljare.

Vill du veta hur länge din Volkswagen har vagnskadegaranti? Fyll i registreringsnumret i fältet nedan så får du svar.

Vad är vagnskadegaranti?

Vagnskadegarantin täcker skador som har uppstått vid trafikolycka eller en singelolycka. Den ersätter också skador på bilen som uppstått genom annan yttre händelse såsom skadegörelse. På vagnskadegarantibeviset står självrisken för vagnskadegarantin.

När du köper en fabriksny personbil i Sverige ingår vanligtvis vagnskadegaranti i köpet. Kontrollera vagnskadegarantibeviset för att veta exakt hur din vagnskadegaranti gäller då det kan variera mellan olika bilmodeller.

Välj rätt försäkring när du har vagnskadegaranti

När du har en gällande vagnskadegaranti behöver du bara halvförsäkra din bil. Du behöver inte köpa till vagnskadeförsäkring under garantitiden.

Om du har din Volkswagen försäkrad hos Volkswagen Försäkring uppgraderar vi automatiskt din försäkring till en helförsäkring när vagnskadegarantin går ut så du behåller samma försäkringsskydd som tidigare.

Anmäl skada på vagnskadegarantin

Vi på Volkswagen Försäkring tar hand om dig även om du inte har din bilförsäkring hos oss. Gör din anmälan online inom 30 dagar och så snart ärendet är registrerat kan du logga in på Mina sidor och följa ditt skadeärende.

3 000 kronor lägre självrisk

När du har bilen försäkrad hos Volkswagen Försäkring och din Volkswagen drabbats av en skada som täcks in av vagnskadegarantin så sänker vi din självrisk med 3 000 kronor.

Försäkra din Volkswagen

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.