Hämtar information

Jämför Volkswagen Försäkring

Det kan vara svårt att välja vilken försäkring du och din bil behöver, det är viktigt att ta hänsyn både till dina och bilens behov i beslutet om vilken försäkring ni behöver. Och om du väljer att jämföra priset så var noga så du jämför samma omfattning.

Jämför det du har - fokusera på vad du behöver

Om du ska funderar på vilket försäkringsbolag du ska välja så är det viktigt att du jämför omfattning och villkor, inte bara jämföra priset. Det kan hända att den dyrare försäkringen också är en mycket bättre försäkring, du får helt enkelt mer försäkring för pengarna.

Det är klokt att fokusera på vad du behöver

Var noga att hitta den omfattningen som du och din bil förtjänar och behöver, det kan det vara värt om du sedan skulle råka ut för en olycka.

Enligt lag måste du ha minst en trafikförsäkring på bilen annars får du en extra dyr trafikförsäkringsavgift från Trafikförsäkringsföreningen.

Det kan vara svårt att avgöra om man ska ha en trafikförsäkring, halv- eller helförsäkring och vad är det som skiljer dem åt, och vad innebär vagnskadegaranti? Om din bil skulle skadas med höga reparationskostnader till följd eller om den rent av inte är lönsam att laga, skulle du ha råd att ta kostnaderna full ut? Om du vet med dig att du vill få hjälp med den kostnaden då borde du välja helförsäkring. 

Om din bil är inlämnad på verkstad på grund av ett försäkringsärende, behöver du då en hyrbil under tiden? Om svaret på den frågan är Ja, så är det nog bra att ha en Stor Bilförsäkring där hyrbilsförsäkring ingår.

Volkswagen Försäkring tål att jämföras

Vi på Volkswagen Försäkring fokuserar alltid på att hålla dig rullande. Vi erbjuder en försäkring som är framtagen för dig och din Volkswagen. Här är några av fördelarna med Volkswagen Försäkring:

  • 3 000 kr lägre självrisk på skador som täcks av din vagnskadegaranti.
  • En maskinskadeförsäkring som gäller så länge som 8 år eller 15 000 mil.
  • Ingen självrisk vid djurkollision första året (värde upp till 6 000 kr).

 

Känner du dig osäker på vad du ska välja så ger vi dig goda råd om vilken försäkring som passar dig och din bil

Det är enkelt att byta försäkringsbolag. Fyll i blanketten uppsägning av försäkring (PDF) och skicka den till oss så hjälper vi dig.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Volkswagen Touareg

Volkswagen Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Volkswagen Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB.