En självklar trygghet till en självklar bil

Volkswagen Försäkring är precis vad den heter. En försäkring som tagits fram av Volkswagen, för Volkswagen. När du köper din Volkswagen hos en auktoriserad återförsäljare erbjuds du ett skräddarsytt försäkringsskydd med rabatt i sex månader. Ett smidigt sätt att prova på Sveriges enda Volkswagen Försäkring.

Skäm bort din Volkswagen med Volkswagen Försäkring

Du gör ett smart val genom att välja Volkswagen Försäkring. Prata med din säljare för att få försäkringserbjudandet med extra bra pris från start. Du kan när som helst få hjälp av vår kunniga kundservice, och skadejouren har öppet dygnet runt.

Alla Volkswagens auktoriserade återförsäljare

Trygghet är ovärderligt – Allt detta får du

Du får en bilförsäkring med ersättningsnivåer och innehåll utöver de vanliga, tillgång till bemannad skadejour dygnet runt och alla du möter är experter på Volkswagen. Om din bil skadas utförs skadebesiktningen och eventuell reparation av en auktoriserad Volkswagen-verkstad. Listan på förmåner kan göras lång, här är tre exempel:

  • Du får 3 000 kr i lägre självrisk (gäller vid skador som ersätts av vagnskadegarantin).
  • Din bil repareras alltid med originaldelar på en auktoriserad Volkswagenverkstad.
  • Det ingår en maskinskadeförsäkring som gäller i 8 år eller upp till 15 000 mil.
Hämtar information

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Fördelaktig finansförsäkring

Finansierar du bilen med hjälp av Volkswagen Financial Services får du ytterligare rabatt under tre år. Plus att du får båda tjänsterna – finansiering och försäkring – samlade på en faktura.
Läs mer om finansförsäkringen