Hämtar information

Köpa begagnad Volkswagen hos bilhandlare

När du ska byta din trotjänare till en nyare årsmodell är det klokt att göra det hos en auktoriserad återförsäljare som kan din Volkswagen inifrån och ut.

Silverfärgad Volkswagen

Köp begagnad bil tryggt och säkert

När du köper en begagnad Volkswagen av bilhandlare får du en varudeklaration där all fakta om bilen finns med. I varudeklarationen framgår också om det följer med några garantier i bilköpet. Återförsäljaren har noga kontrollerat bilens säkerhet innan försäljningen.

Du som privatperson kan var trygg när du köper en begagnad Volkswagen hos en auktoriserad återförsäljare, du skyddas av konsumentköplagen och auktoriserade återförsäljare för Volkswagen är anslutna till Konsumentverket och Motorbranschens Riksförbund, MRF.

Räkna pris på försäkringen

Smart, tryggt och personligt med Volkswagen Försäkring

  • Maskinskadeförsäkring som gäller länge
    Maskinskadeförsäkringen gäller upp till åtta år eller tills bilen har gått 15 000 mil och gäller vid t ex motorhaveri, elfel eller fel på växellådan.
  • Snabb hjälp om något händer
    Gör skadeanmälan snabbt och smidigt online, du kan följa ärendet på Mina sidor hela vägen. Vår skadejour har öppet dygnet runt.
  • Alltid originaldelar – alltid auktoriserad verkstad
    Reparationer görs alltid hos en auktoriserad Volkswagenverkstad med originaldelar. Det ger bilen ett högre andrahandsvärde.

Köpa begagnad elbil

Efterfrågan på begagnade elbilar ökar allt mer här kan du läsa mer om att köpa begagnad elbil och tryggt köpa en begagnad bil. Guide, köpa begagnad elbil

Lycka till med ditt bilköp!

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Volkswagen Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Volkswagen Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB.